Ondersteuning Abonnement


Heb je vragen of ondersteuning nodig voor abonnement. Dan kun je hier terecht.


Jouw abonnementsgeld wordt zoveel mogelijk geïnvesteerd in het videoaanbod van Klankwijzer.tv. Dat wil zeggen dat we daarvan niet alleen de kosten voor het onderhoud en de ontwikkeling van de website betalen, maar dat Klankwijzer.tv ook probeert om een ‘potje’ te reserveren zodat we de productiekosten voor nieuwe opnames zo laag mogelijk kunnen houden! De bijdrage die je betaalt om te kunnen genieten van de video’s in onze catalogus leidt dus ook weer tot nieuwe opnames! En daar kun je thuis dan weer van genieten.



Mocht dit bij jouw gebeuren. Neem dan contact op met onze klantenservice. Uiteraard krijgt je, je geld terug mocht er vastgesteld worden dat er ongewild geld van jouw rekening is afgeboekt.



Met een verenigingsabonnement kun je met jouw hele vereniging lid worden. Je betaald hiervoor slechts €35,- euro per maand. Voor dit bedrag kunt je maximaal 35 leden toevoegen. Heb je een grotere vereniging en wilt je meer mensen toevoegen, dan kan dat voor slechts € 1,- per extra lid (maximaal 70 leden). Met een verenigingsabonnement betaal je dus aanzienlijk minder per lid dan met een persoonlijk abonnement.



Als je een verenigingsabonnement hebt kun je via het hoofdmenu naar “Mijn Account” gaan. Klik in het zijmenu op het kopje “Vereniging”. Op deze pagina kunt je diverse zaken regelen voor jouw vereniging, waaronder het toevoegen van nieuwe leden. Om een nieuw lid toe te voegen klikt je op de knop “Leden toevoegen” in het zijmenu.



Als je een verenigingsabonnement hebt kun je via het hoofdmenu naar “Mijn Account” gaan. Klik in het zijmenu op het kopje “Vereniging”. Op deze pagina kunt je diverse zaken regelen voor jouw vereniging, waaronder het verwijderen van een lid. Om een lid te verwijderen gaat je naar het desbetreffende lid en klikt je op de knop “Verwijder”.



Ja dat kan. Uiteraard vinden we het jammer dat je het lidmaatschap wilt opzeggen. Klik bovenaan de pagina op “mijn account” en ga in het zijmenu naar “mijn abonnementen”. Hier kun je de knop “abonnement opzeggen” vinden.



Dit is helaas niet mogelijk. Mocht dit in de toekomst beschikbaar worden dan houden we je uiteraard op de hoogte.



Een verenigingslid Manager kan leden toevoegen en verwijderen.



Een verenigingslid Eigenaar kan leden toevoegen en verwijderen. Ook kan de eigenaar het abonnement opzeggen en de naam van het verenigingsabonnement wijzigen.



Als je een verenigingsabonnement hebt kun je via het hoofdmenu naar “Mijn Account” gaan. Klik in het zijmenu op het kopje “Verenigingen”. Op deze pagina kun je diverse zaken regelen voor jouw vereniging, waaronder het wijzigen van de verenigingsnaam en jouw verenigingsabonnement. Om de verenigingsnaam te wijzigen klik je op het kopje “Vereniging instellingen” in het zijmenu.



Wil je met de hele vereniging video’s van Klankwijzer.tv kunnen kijken? Neem dan een verenigingsabonnement. Je kunt dan met de hele vereniging extra voordelig kijken. Je vindt hier meer informatie over de abonnementskeuzes.



Wat fijn! Als je extra wil bijdragen aan Klankwijzer.tv om extra opnames mogelijk te maken, kan je dat doen met de knop “Steun Ons”. Alle donaties die hier binnen komen, worden apart gehouden en opgepot, zodat hier nieuwe opnames van gefinancierd kunnen worden.



Je kunt maximaal 70 leden toevoegen aan jouw verenigingsabonnement.



Standaard kun je maximaal 35 leden toewijzen aan jouw verenigingsabonnement. Wil je meer leden toewijzen dan kan dat voor de kosten van €1,- per extra lid. Voor een verenigingsabonnement met bijvoorbeeld 43 leden betaalt je dan €43,- per maand. Om een extra lid toe te voegen ga je via het hoofdmenu naar “Mijn Account”. Klik in het zijmenu op het kopje “Vereniging”. Op deze pagina kun je diverse zaken regelen voor ujouw vereniging, waaronder het toevoegen van extra leden. In het zijmenu vind je de knop “Vereniging instellingen”. Klik hierop. Hier vind je de knop “Plekken toevoegen”. Voeg nu het desgewenste aantal plekken toe.



Standaard kun je maximaal 35 leden toewijzen aan uw verenigingsabonnement. Wil je meer leden toewijzen dan kan dat voor de kosten van €1,- per extra lid. Voor een verenigingsabonnement met bijvoorbeeld 43 leden betaalt je dan €43,- per maand. Om een extra lid toe te voegen ga je via het hoofdmenu naar “Mijn Account”. Klik in het zijmenu op het kopje “Vereniging”. Op deze pagina kun je diverse zaken regelen voor jouw vereniging, waaronder het toevoegen van extra leden. In het zijmenu vind je de knop “Vereniging instellingen”. Klik hierop. Hier vind je de knop “Plekken toevoegen”. Voeg nu het desgewenste aantal plekken toe.


Is jouw vraag niet beantwoord? Stel deze dan aan ons door het formulier hieronder in te vullen.