Technische ondersteuning


Heb je technische vragen over Klankwijzer.tv. Dan kun je hier terecht voor ondersteuning.


Om veiligheidsredenen en het verspreiden van betaalde accounts tegen te gaan kan je op dit moment maar op een apparaat ingelogd zijn.Ons team zet zich altijd in om jou de beste kijkervaring te bieden. Maar heel soms gaat er wel eens iets fout. Mocht je problemen ondervinden met het bekijken van onze content, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.Controleer goed of je het wachtwoord en je gebruikersnaam correct hebt ingevoerd. Mocht je het wachtwoord zijn vergeten, dan kun je bij login klikken op wachtwoord vergeten. Weet je de gebruikersnaam of het corresponderende e-mailadres niet meer, neem dan contact op met onze klantenservice.


Ondersteuning Abonnement


Heb je vragen of ondersteuning nodig voor abonnement. Dan kun je hier terecht.


Jouw abonnementsgeld wordt zoveel mogelijk geïnvesteerd in het videoaanbod van Klankwijzer.tv. Dat wil zeggen dat we daarvan niet alleen de kosten voor het onderhoud en de ontwikkeling van de website betalen, maar dat Klankwijzer.tv ook probeert om een ‘potje’ te reserveren zodat we de productiekosten voor nieuwe opnames zo laag mogelijk kunnen houden! De bijdrage die je betaalt om te kunnen genieten van de video’s in onze catalogus leidt dus ook weer tot nieuwe opnames! En daar kun je thuis dan weer van genieten.Ja dat kan. Uiteraard vinden we het jammer dat je het lidmaatschap wilt opzeggen. Klik bovenaan de pagina op “mijn account” en ga in het zijmenu naar “mijn abonnementen”. Hier kun je de knop “abonnement opzeggen” vinden.Wil je met de hele vereniging video’s van Klankwijzer.tv kunnen kijken? Neem dan een verenigingsabonnement. Je kunt dan met de hele vereniging extra voordelig kijken. Je vindt hier meer informatie over de abonnementskeuzes.


Jouw video op Klankwijzer.tv


Heb je een goed programma idee of wil je je vereniging aanmelden voor een registratie.


We zijn heel benieuwd naar jouw ideeën! Neem contact op met info@klankwijzer.tv.Bij een opname bepalen verschillende aspecten de prijs. Denk bijvoorbeeld aan de omvang van de opnamen (met hoeveel camera's moet er gefilmd worden), locatie, audio-opnamen, belichting, etc. Wil je een opname laten maken, neem dan contact op met: info@klankwijzer.tv. Samen bespreken we de opdracht en daarna maken we een vrijblijvend videoplan met een overzichtelijk van de kosten. Als we de opnamen voor Klankwijzer.tv mogen gebruiken, kunnen we je een aantrekkelijke korting geven.De video moet een minimale resolutie hebben van 1280x720. Bij Klankwijzer.tv wordt uw ingezonden productie beoordeeld op diverse punten, zoals: Beeldregie en montage, aantal camera's, belichting, beeldkwaliteit, audiokwaliteit en balans.