Klankwijzer.tv brengt muziek in beeld!

Bij Klankwijzer.tv zie je de beste video’s, rechtstreeks uit de wereld van blaasmuziek, color guard, show-, mars en percussie en majorette en twirl. Zo kun je op Klankwijzer.tv genieten van onder meer:
– Concertregistraties van professionele en amateurorkesten;
– Portretten van muziekverenigingen in alle sectoren;
– Interviews met interessante muzikale gasten;
– Masterclasses en hoorcolleges over fascinerende onderwerpen;
– Reportages van concoursen en festivals.
Onbeperkt en waar je maar wilt!
Iedere week worden er nieuwe video’s geüpload.

Wil je met je eigen vereniging op Klankwijzer.tv?

Nieuwe Concertregistraties :
Wil je een nieuwe opname laten maken? Dan komt Klankwijzer.tv graag naar jouw concert voor een concertregistratie. Je kunt een offerte aanvragen voor een registratie. Wij spreken het concert gedetailleerd met je door en maken vervolgens een perfecte opname, zowel in beeld als geluid. De video blijft eigendom van jouw vereniging maar je verleent Klankwijzer.tv de onbeperkte uitzendrechten.

Bestaande Concertregistraties :
Heb je al een opname liggen? Stuur dan jouw video naar Klankwijzer.tv. De redactie beoordeelt deze op opnamekwaliteit en muzikale hoogwaardigheid. Je video moet een minimale resolutie hebben van 1280x720. Wij beoordelen de ingezonden productie op beeldregie en montage, aantal camera's, belichting, beeldkwaliteit, audiokwaliteit en balans. Je verleent Klankwijzer.tv de onbeperkte uitzendrechten.

Portret van jouw vereniging :
Klankwijzer.tv komt naar je toe, bijvoorbeeld bij een repetitie, voor een bijzondere reportage. Met interviews met leden, bestuursleden en/of dirigent en live uitgevoerde muziek wordt het verhaal van jouw vereniging verteld. Het resultaat is een muzikaal portret van 5 tot 10 minuten, dat als promotievideo voor jouw vereniging of evenement gebruikt kan worden.
Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. klik hier

Steun Klankwijzer.tv!

Klankwijzer.tv is een initiatief van de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) in samenwerking met ConcertoMedia. Klankwijzer.tv heeft als doel een podium bieden aan goede amateurmuziek en het in beeld brengen van de amateurmuziekwereld als geheel. Dit doen wij onder meer door zelf mooie concertregistraties te maken en interessante interviews af te nemen.

Draag jij de amateurmuzieksector een warm hart toe en zou je willen bijdragen aan het videonetwerk Klankwijzer.tv? Dat kan! Door een donatie kun je direct bijdragen aan het platform, waardoor Klankwijzer.tv méér in beeld kan brengen. En daar kun jij en met jou nog vele anderen, dan weer 24 uur per dag en waar je maar wilt van genieten!
doneren