De muziek gaat altijd door
Spelen met parkinson wordt steeds meer een uitdaging Trompet en bugel spelen was altijd de grote hobby van Erik Vrijhoeven (60) uit Drunen. Hij speelt onder andere bij Harmonie Drunen en Semper Unitas Sambeek. In 2017 kreeg hij de diagnose ziekte van parkinson. Trompetspelen wordt door parkinson steeds meer een uitdaging. Om aandacht te vragen voor parkinson heeft Erik het lied De muziek gaat altijd door, gezongen wordt door de parkinsonpatiënten Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid laten arrangeren voor harmonieën, fanfares, brassband en voor ensembles. Het verhaal van Erik lees je in KNMO Klankwijzer Magazine nr. 1 van 2022.
Meer informatie

De muziek gaat altijd door

slider-image

Spelen met parkinson wordt steeds meer een uitdaging
Trompet en bugel spelen was altijd de grote hobby van Erik Vrijhoeven (60) uit Drunen. Hij speelt onder andere bij Harmonie Drunen en Semper Unitas Sambeek. In 2017 kreeg hij de diagnose ziekte van parkinson. Trompetspelen wordt door parkinson steeds meer een uitdaging.

Om aandacht te vragen voor parkinson heeft Erik het lied De muziek gaat altijd door, gezongen wordt door de parkinsonpatiënten Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid laten arrangeren voor harmonieën, fanfares, brassband en voor ensembles.

Het verhaal van Erik lees je in KNMO Klankwijzer Magazine nr. 1 van 2022.

ABONNEER JE NU

Preview geëindigd.
Klankwijzer.tv is tijdelijk gratis beschikbaar i.v.m. het coronavirus. Maak nu een gratis account aan.

WORD NU LID INLOGGEN
ANNULEREN