Koninklijke Biltse Harmonie – Hymn of the Highlands
De Koninklijke Biltse Harmonie heeft tijdens de Corona-periode met tussenpozen toegewerkt naar een inspirerende studio-opname van Hymn of the Highlands. Onder leiding van Arjan Tien werden alle drie de delen opgenomen in de prachtige Studio 5 van het Muziekcentrum van de Omroep, vlak voor de lockdown van december '21. De audio is verzorgd door MiraSound, de video door OneProductions. Alle (andere) delen zijn tevens te zien/horen op YouTube. Het Groot Harmonie Orkest (GHO) van de Koninklijke Biltse Harmonie repeteert op vrijdagavond in De Bilt. Met 65 enthousiaste leden een prachtige bezetting hopen we binnenkort weer mooie concerten te kunnen verzorgen. Interesse om mee te spelen? Stuur een mail naar secretaris@biltseharmonie.nl en we nemen contact met je op!
Meer informatie

Koninklijke Biltse Harmonie – Hymn of the Highlands

slider-image

De Koninklijke Biltse Harmonie heeft tijdens de Corona-periode met tussenpozen toegewerkt naar een inspirerende studio-opname van Hymn of the Highlands. Onder leiding van Arjan Tien werden alle drie de delen opgenomen in de prachtige Studio 5 van het Muziekcentrum van de Omroep, vlak voor de lockdown van december ’21. De audio is verzorgd door MiraSound, de video door OneProductions. Alle (andere) delen zijn tevens te zien/horen op YouTube.

Het Groot Harmonie Orkest (GHO) van de Koninklijke Biltse Harmonie repeteert op vrijdagavond in De Bilt. Met 65 enthousiaste leden een prachtige bezetting hopen we binnenkort weer mooie concerten te kunnen verzorgen. Interesse om mee te spelen? Stuur een mail naar secretaris@biltseharmonie.nl en we nemen contact met je op!

ABONNEER JE NU

Preview geëindigd.
Klankwijzer.tv is tijdelijk gratis beschikbaar i.v.m. het coronavirus. Maak nu een gratis account aan.

WORD NU LID INLOGGEN
ANNULEREN